Samen met de zoon van Thunder vd Zuuthoeve bleef Heudens in de barrage als enige foutloos onder de 38 seconden. Op ruim één seconde verschil volgde Evan Coluccio met Erik De winter's KWPN-merrie, Harmonie II (Je 't Aime Flamenco). 

Flandria Rent-ruiter, Kasper de Boeck vervolledigde de top drie in het zadel van de Casall-merrie, Dalida. De Boeck sprong ook naar de vijfde plaats met Never Sky van het Kritrahof (Triomphe de Riverland). De vierde plek kwam op naam van Jan Vermeiren en QMusic-K van 't Kattenheye (Le Blue Diamond van 't Ruytershof).

Heudens domineert!

Eerder won Heudens ook de 1.30m rubriek met Moufassa Van het Indihof (Tonixe). Heudens en de 11-jarige ruin verwezen opnieuw Evan Coluccio naar de tweede plaats. In het zadel van Luna van de Neerheide (Le Blue Diamond van 't Ruytershof) bleef de Amerikaan Marlies Van Raemdonck en Lotus vd Kristinahoeve (Copperfield Von der Held) voor. Nicolas Rombouts volgde met Fuptric Van Beek (Diarado) voor Nikolas Matthijs en Quelle Dame van de Voorde (Elvis ter Putte).

De 1.20m proef kwam op naam van Anouch Danneels en Oakingham Francessca (Action-Breaker). Catherine Gustin volgde met Nuance de la Limite Z (No Comment de Septon) voor Liesje Vanderwegen en Castella.

Alle resultaten