In combinatie met de sBs merrie I Love You D'Atlanta (Belitys de La Demi-Lune) werkte Gillet het 1.25m hoge parcours zonder fouten af en was goed voor de vierde plaats. 

De overwinning werd op naam geschreven door Horia Butuza met de 10-jarige Ampaya Vd Leuba (Cellestial). De door Anna Iletorp gefokte Zangersheide ruin Carrero T Z kwam met Brianne Beerbaum op twee te staan. De derde plaats was voor Ciara Cash en Carnaval Cocktail (Kannan). 

Resultaten

Clémentine Lux geeft de toon aan

Op woensdagavond hadden de Junioren al een eerste kennismaking met de piste in hun 1.35m openingsrubriek. Clémentine Lux veroverde met de 10-jarige Cash de L'Ecuyer (Cassander C) meteen de tweede plaats. 

De amazone was niet de enige die straalde onder de Belgische driekleur. Jonas van Dijck sprong met de BWP merrie Orage D Ete V/D Barthoeve (Thunder vd Zuuthoeve) naar de vierde plaats gevolgd door Brent de Schrijver en LIV Good vd Kattevennen Z (Levisto Z) op vijf. Louise Ameeuw, die op donderdag derde werd, sprong hier al naar de zesde plaats met de Copin van de Broy dochter, Flora du Mesnil.