Thiry kwam aan de start met de de Zangersheide hengst in het 1.20m hoge parcours en stuurde hem in 33,01s foutloos over de finish. De top drie wist allemaal binnen deze seconde te finishen, met een tweede plaats voor Sacha Beghuin. In het zadel van Little Baby d'Alphi (v. Greco Sitte), een sBs ruin uit de stallen van Philippe Evrard, klokte hij af op 33,44s. Axel Vandoorne besloot het podium op Cas de Fleur D Z met een tijd van 33,78s. 

Net buiten het podium zagen we Jenny Pauguet op vier met Declic de Fond de Ville Z (v. Dominator 2000 Z), een Zangersheide hengst gefokt door T&E Leveque. Charlotte Philippe stuurde op haar beurt Oxygene Z (v. Obelix) naar zes gevolgd door Catherine Gustin en Little Girl du Plein Vent (v. Kannan) op zeven. Gauthier Mercenier werd op Chocotoff Dg Z (v. Comilfo Plus Z) achtste, Benny Naessens besloot de top tien in het zadel van Delirium Tms Z (v. Diamond Z). 

Uitslag

Bij de zevenjarigen zorgde Jonathan Soquet met Kavinsky Giguellerie (v. Le Coultre de Muze), een sBs hengst gefokt door Pierre Paindaveine, voor het beste resultaat. Het duo sprong foutloos naar de vierde plaats. Op vijf volgde Julien Macedoine in het zadel van de door Jos Gavaerts gefokte Qugana (v. Emerald).

Winnaar van de zesjarigen, Manuel Thiry zette Quibelle Aeg (v. Tangelo vd Zuuthoeve) af op zes. Voor Pascal van Laethem was er op Kaliopee du Saint Chene (v. Vigo d'Arsouilles) de zevende plaats voor Caroline de Laet met Fancy Orange Z (v. For Pleasure) op acht. Laurent Thirion vulde met Valse du Maillet Z (v. Vagabon de La Pomme) negen in terwijl Karen Oris de top tien besloot met Q - Mandor (v. Landor S). 

Uitslag