De 1* hoofdrubriek in Lier kwam op naam van Kasper De Boeck. Over 1.30m hoge hindernissen stuurde hij Gerenia (v. Cantos) foutloos rond en stopte de klok op 29,46. Met drie seconden verschil pakte het duo de winst. Bart Jay Junior Vandecasteele achtervolgde en kwam op twee nadat hij Enterprise Jt Z (v. Eldorado vd Zeshoek) in 32,43 liet finishen. Met de chrono op 33,21 werd Michiel Joly derde met Krik Douglas (v. Montender). 

In een net niet volledig Belgische top tien zagen we Julien Macedoine terug op vier met Cassarino Z (v. Cassaro Z). Zij lieten Marthe-Louize Dieu met Jazz van t Kamerveld (v. Toulon) achter zich op vijf. 

CSI1* 1.20m

Manon De Corte nam de overwinning in de CSI1* rubriek en stuurde Di O'neilla Dc Stables Z (v. Denzel van 't Meulenhof) over de 1m20 hoge hindernissen naar de winst met 27,04 op de klok. Met een seconde verschil volgde Emilie Bouckaert met Boy's Pitou van de Hertogen (v. Boyfriend du seigneur) op de tweede plaats. Clemence Bouckaert vervolledigde de top drie met Heart of nabab (v. Nabab De Reve) in 28,75 seconden.

Julie Bertholet werd vierde met onder het zadel Rykiel de Jauzif (v. Luccianno). De vijfde plaats was voor Mathieu Bourdeaud'hui Dame De Coeur Ter Wilgen (v. Dominator 2000 Z).

CSI1* 1.10m

In de 1m10 hoge rubriek reed Fleur Volckaerts naar de winst met Diva van de langendijk Z (v. Dominator 2000 Z) in een tijd van 30,30 seconden. Alexy Callewaert werd tweede met onder het zadel Copperfield (v. Caramsin) en verwees zo Gwen Haid naar een derde plaats, zij zadelde Castor. Net buiten de top drie reed Julie Strauven en Odyssee AEG (v. Toulon) naar een vierde plaats.

Bekijk hier de resultaten