Lars Demeersman kwam met de sBs merrie Helena D'Hyrencourt (Udancer Hero) op de tweede plaats terecht na twee foutloze fasen. Ook voor Mirthe Raymaekers en Caramel V.d. Dresseling (Pablo van Berkenbroeck) bleven de balken in de lepels liggen en werd de derde plaats genoteerd. 

Op vier kwam Marth Vanrusselt in het zadel van de Thunder van de Zuuthoeve dochter Nikita. De top vijf werd afgerond door Agneta Cleuren met de 7-jarige Revanche 2 van de Brouwershoeve, een Cristo KC de Beau Marais dochter.

Overstijns was met haar 8-jarige ruin ook de beste in het 1.15m hoge parcours. In deze proef plaatste de amazone zich ook op de derde plaats in het zadel van de BWP hengst Ouagadougou V/D Gravenhoeve. De Thunder vd Zuuthoeve zoon is een fokproduct van Dorien Huyvaert. Op twee zagen we Lien Stijns terug met de 7-jarige Malibu Z nakomeling Mayflower. 

In de Epplejeck Cup zegevierde Shirley Leclaire met Emanuele (Verdi). Stefanie Grootjans werd op de 6-jarige Shining Diamond G.J (El Torreo de Muze) tweede voor Robin Bielen en Amezing (Landino). 

Florence Geenen op kop bij de pony's

In de hoogste ponyrubriek was het Florence Geenen die de Vedet van de Vondelhoeve zoon Romeo van Begeveld naar de overwinning stuurde in het 1m hoge parcours. Luka Noben en Joly's Janaike (Kantje's Norman) hun foutloze rit leverde de tweede plaats op. Op drie kwam Free Leen die de 7-jarige Magic (Kyoto B.R.) foutloos rondstuurde. 

Rhune Staes bekleedde de vierde én de vijfde plaats met respectievelijk Magical Feeling V Stal D'Hoeve (Kanshebber) en Heidi van de Vondelhoeve. 

Alle resultaten