Leys sprong naar de winst met ruim één seconde voorsprong op de Antwerpse springruiter, Steve Auwers. In het zadel van zijn vertrouwde Extreme M (Vaillant) bleef Auwers Maureen Bavier met Mustrya Saint-Benoit (Vertigo Saint-Benoit) voor.

Eerder won Julie Brouwers de 1.10m finale met de 13-jarige BWP-merrie, Jalousie de Litrange CVIII (Atlantic). Als enige bleef het paar foutloos onder de 31 seconden. Op het podium volgde Maureen Bavier met Ilice de la Briserie (Dayton Sitte) op de tweede plaats. Plek drie kwam op naam van Esteban Basselet met de 16-jarige Soyau d'Upen (Joyau de Bloye).

In de 1.00m finale voor paarden hield Merryl Dieleman de concurrentie achter zich. Op de rug van de 20-jarige Carlito D'es (Skippy II) verwees Dieleman, Juliette Kriescher met Boterkoek naar de tweede plaats. Lea Baltus en Utah du Vieux Chene (Ultrick du Werfat) vervolledigden de top drie.

Bij de pony's was het Judith Hontoir die de 1.00m finale op naam schreef met de 10-jarige Quick Star. Hontoir bleef nipt voor op Loris Dubuisson met Nexus Van 't Oudland (Polsbury Pessoa).

Alle uitslagen