De amazone bleef in het 1.30m hoge parcours foutloos over de twee fasen en liet de concurrentie achter zich. In het zadel van Dermie (Tolan R) was Leys ruim 2,5 seconden sneller dan Jordy Clauw die in het zadel van Healy D tweede werd. De top drie werd besloten door Rik Nauta op Kia Maria van de Potaarde (Numero Uno). Een dubbel foutloze rit leverde Oscar Van Den Berghe de vierde plaats op met de 8-jarige Plus Belle van T&L (Corydon van T&L). Cedric De Maertelaere stuurde de 7-jarige Quelle Force van Sappenleen (Kannan) naar vijf. 

Eerder kwam de 1.20m rubriek op naam van Niels Wilms en de 7-jarige Gremalid de Virton (Tobago Chevrier). Alix Bierlaire volgde op twee met Vigor van Jonckhoeve Z voor Patrick Nisbett (BER) en Kamille van de Lindenhove Z (Kannan). 

Jules Stevens zegeviert op zondag

De 1.25m rubriek van zondag werd gewonnen door Jules Stevens op de rug van Herusa S (Tornesch). Het duo was ook 2,5 seconden sneller dan Evy Claeys met Nasty Flamme (Thania). Chloé Hoste nam het brons voor haar rekening met Perigrosso. Lars Van Rossem werd vierde op Little Star d'Ysenbeeck Z voor Elise Van den Branden die haar eigen gefokte 7-jarige Quartz Van 't Ruytershof (Elvis d'Arsouilles) naar vijf bracht.

De hoogste ponyrubriek had Pytha Noël op één met Berlin des Iliers (Idefix du Villoon), zij werkten als enige het 1.10m hoge parcours dubbel foutloos af. Ariana Dhoore en Sunny werden tweede voor Paulien De Spiegeleer met de 6-jarige Violet van het Koetshuis. Fien Jans zagen we met de 5-jarige Karday van Orchids op vier. 

Louise De Clerck hield met Funky Pytha Noël nog eens achter zich, hier aan het werk met Now or Never. De Clerck werd ook derde op Milo DJ. 

Resultaten