In de 1.30m Silver League was er geen houden aan Lynn Leys met de 14-jarige Dermie (Tolan R). Het paar bleef net geen twee seconden voor op Jannick Debie met Cevol. Hippique.Immo-amazone, Ines Van den Bosch volgde in deze 1.30m rubriek op de derde plaats met haar BWP-merrie, Paris vd Berghoeve (Quickly de Kreisker).

Net buiten de top drie volgde Brunoit Moeskops met Paris van Eeckelgem (Balou du Rouet) voor Brent de Schrijver met Liv Good vd Kattevennen (Levisto Z).

Eerder won Hippique.Immo-ruiter, Laurent Nuyens met In the Mood van het Wimpelhof (Winningmood) de 1.20m rubriek. Op minder dan een halve seconde verschil volgde Marianne Verhulst met de dochter van Verdi, Djezebel de Kezeg. Daphne Steenssens en Etna E (Bon Ami) vervolledigden de top drie.

In de hoogste Bronze League, een 1.10m proef, hield Maya Hendrickx de concurrentie achter zich. In het zadel van de 11-jarige Bontgirl Z (Bontfire Burnin Sentation) bleef de amazone nipt voor op Lotje Van Hees met de zesjarige Evita R Z (Elvis ter Putte). Leen Van Thielen volgde op de derde en vierde plaats met respectievelijk Kingston vd Putakker (Zorro) en Falouche (Apollo vh Lindebos).

Alle resultaten