Losfeld was niet de enige die de Belgische kleur kwam verdedigen in deze rubriek. Zo stond Leonie Peeters ook opnieuw haar mannetje in de barrage met Godlike van de Kapel. Met de sBs merrie van Balthazar Vp Wisbecq uit de fokkerij van Joris Van den Bergh had de amazone de op één na snelste tijd maar een balk in het zand liet hen op zeven uitkomen. Elien Vaes en Solimano Grigio (Liberty First) besloten op elf. 

De snelste combinatie was de Brit Graham Gillespie op Partner in Crime (Pelgrim-K). Karoline Sloth Kjær en Billy Bud (Cevin Z) kwamen op twee voor Megan Laseur en I Am, een KWPN ruin van Etoulon. 

Resultaten

Andres Vereecke en In The Mood verzilveren winst in Gold Tour

Andres Vereecke en In The Mood (Winningmood) zetten hun winnende pas verder en schreven de Gold Tour 1.40m rubriek op naam. Vereecke scoorde verder ook nog de vijftiende plaats met de Zangersheide hengst Cuba Libre de Muze Z (Cornet Obolensky). Pieter Clemens bracht Cosibi Ems Z (Cosimo M) naar een elfde plek voor Louise Losfeld en Fabulous (President) op twaalf. Kasper de Boeck sprong met Never Sky van het Kritrahof (Triomphe de Riverland) naar veertien.