Met de 8-jarige merrie van Eldorado de Hus werkte Lambrecht foutloos en met een snelle tijd af. Het duo liet net geen 80 andere combinaties achter zich! De Zangersheide merrie Cranberry de Jarsay Z (Cicero Z) leverde Angelica Augustsson Zanotelli de tweede plaats op. Riccardo Pisani kleurde het brons Italiaans met Chacco's Lawito PS (Chacco-Blue). 

De top vijf werd afgewerkt door Belgische paarden. De Franse Megane Moissonnier rekende op Qoup de Coeur de Muze, een 8-jarige BWP hengst van Mosito van het Hellehof en werd vierde. Op vijf volgde landgenoot Guillaume Foutrier met de BWP ruin Pomerol van't Roosakker (Echo van t Spieveld). De sBs merrie Jolie Chavannaise (Cicero Z) volgde nog op zeven onder Leona Mermillod Baron.

Resultaten

In de Bronze 1.30m rubriek sprong Louise Brusselle naar de prijzen en werd elfde op Oui Oui van 't Steentje, een 10-jarige BWP merrie van Kannan uit de fokkerij van Lieven en Nina De Backer. Op het podium stond de BWP hengst Kenneth du Petit Vivier (Nonstop) op drie met Nathalie Wennerhorn.