Lambrecht rekende in het 1.30m hoge parcours op Hopes Are High 111. De 9-jarige merrie van Hunter's Scendro uit de fokkerij van Harrie Theeuwes stelde niet teleur en klasseerde zich als een van de zeven combinaties voor de barrage. Lambrecht hield het hoofd koel en stuurde opnieuw foutloos richting de finish en werd vierde. Jules Denutte kwam mee de Belgische eer verdedigen met Gaviotta Pommex Cdl (Gangster de Longchamps) en werd zevende. Daan Bernaerts miste op een haar na de barrage met Quibelle van de Zeshoek (El Torreo de Muze) door een tijdsfout en werd achtste.

De winst was voor de Oostenrijker Dominik Juffinger. Met Neugschwent's Castella (Cornet's Stern) bleef hij voor op Yali Kass, die zowel zilver als brons op naam schreef met respectievelijk Gino des Luthiers (Giovani de La Pomme) en Iriz (Eldorado vd Zeshoek). 

Eerder sprong Bart Jay Junior Vandecasteele ook al naar een top vijf-notering. In de Bronze 1.40m rubriek werd hij vierde in het zadel van Smiling Breeze (Stakkato Gold). Louise Brusselle volgde op zeven met de BWP merrie Oui Oui van't Steentje, een dochter van Kannan. 

In de Gold 1.40m rubriek stuurde Bertrand Genin de sBs merrie Holiday de La Bouverie (Clinton) naar de zesde plaats. De top tien werd besloten door Evelyne Putters en Billy Boleyn voor Pieter de Brabandere en Kina V (Don Diablo HX). Op twaalf volgde nog Virginie Thonon met Vamos de La Pomme d'Or Z (Vigo d'Arsouilles). 

Resultaten