In het zadel van de 13-jarige merrie, uit de fokkerij van Dirk Froidmont bleef Ceunen nipt voor op Jessica D'Errico en de 12-jarige sBs-merrie, Mimosa DV (Vondel DH Z, fokker: Dirk Verlinden). Charlotte Van Overmeere vervolledigde de top drie in het zadel van BWP-merrie, Odace E (Indoctro).

Het paar werd opgevolgd door Janne Caals met haar eigen gefokte, Quizz van de Zandloper (Corydon van T&l). Op de vijfde plaats volgde Deborah Van Roy met Nilia de Rouch Rouge (Galopin de Cappell).

Eerder won Emmy Briers de 1.10/1.20m pony rubriek. In deze hoofdrubriek voor pony-combinaties bleef de amazone met Qualinka F van het Juxschot (Kantje's Fahran) voor op Marine Marsigny en Golden Des Marronniers (Kantje's Ronaldo). Zita De Wilde vervolledigde de top drie met Unlimited Dee Van de Eekhoek (Kanshebber).

In de 1.00m paarden rubriek schreef Naomie Bellomo de winst op naam. In het zadel van KWPN-merrie, Madonna (Insider VDL) verwees de amazone, Zoe Fontyn met Lakkato de Litrange (Stakkato) naar de tweede plek. Zosalie Van Sieleghem en Husky DB (Elvis ter Putte) vervolledigden de top drie.

Alle uitslagen