De Children mochten het Azelhof officieel openen. Vier jonge ruiters gaven het beste van zichzelf waaronder ook de Belgische Evelyne Dieltjens. Op Bonaire van de Mottelhoeve (v. Landadel) kreeg ze een knappe score van 64,768% toegewezen en werd vierde. 

De overwinning was voor de Nederlandse Sophie Evers op Beaumonde (v. United) met 72,732%. Lal Mira Gürgen werd met Lowland (v. Bordeaux) tweede gevolgd door Greta Louise Wagner en Furst Deluxe (v. Fuerstenball OLD) op drie. 

Pony's

Bij de CDI Pony's was Liezel Everars de beste amazone. Op FS Capelli de Niro (v. FS Champion de Luxe) zorgde Everars voor de eerste Belgische overwinning. Samen reden ze naar 74,048%. De tweede plaats was voor Maddy Dijkshoorn met Boogie de L'Aube (v. Don't Worry) en ook het brons ging naar Nederland en was voor Bridget Lock met Nespresso (v. FS Numero Uno).

Juniors

Anna Peeters was de beste Belgische bij de Juniors. Op Harlekin (v. Chinook) kreeg de amazone 69,243% en was zo goed voor de vierde plaats. Clara Collard werd op Escape (v. Tuschinski) vijfde. Esmee Boers won met 70,101% op Kiki G (v. Vivaldi). Mette Dahl werd op Cashmir (v. Sandro Hit) tweede en bleef voor op Lara Van Nek die met Jappaloup (v. All at Once) derde werd. 

Bekijk hier alle resultaten