Devos was de beste aan boord van Eldorrado Mvnz (Cardento, fokker: Mount View Sport Horses) in de Gold Tour 1.40m rubriek. In deze rubriek kon ook Thibeau Spits een plek in de top tien op naam schrijven en werd zesde in het zadel van Carlo van Klapscheut Z (Carlow van de Helle, fokker: BVBA Mivaro). Koen Vereecke kwalificeerde zich op het nippertje met z'n veertiende plaats voor Negredo de Muze (Elvis ter Putte, fokker: Joris De Brabander en Michael Whitaker).

Diezelfde rubriek werd in twee uitslagen gesplitst, waardoor ook Vincent Lambrecht en Mathieu Guery naar het podium sprongen. Lambrecht loodste Canaletto Gali (Kannan) naar twee gevolgd door Guery met Tender Dream Hero Z (Thunder vd Zuuthoeve, fokker: High Jumper Sprl) op drie. Guery troefde zijn vader Jérôme af, die op vier eindigde met Jyrado vh Bovenhoekshof (By Ceira d'Ick). Hij kwalificeerde zich nog een tweede keer op dertien met Great Britain V (Nabab de Reve).

Lies Malisart was op haar beurt de beste in de Silver Tour 1.25m proef. Zij stuurde de elfjarige Calasca 4 (Casall, fokker: Lass Johan Peter) naar één. Stephanie Andries zagen we op acht met de zevenjarige Fia Fa Fun Z (Fun Again, fokker: Guy Janssens). 

Bij de zevenjarige paarden was het vader en zoon Vereecke die zich bovenaan de uitslag konden zetten. Vader Koen kon het brons op naam schrijven met Sacha Z, een dochter van Stakkato uit de fokkerij van W. Vestjens en werd Andres vierde op de Bamako de Muze-dochter Qadira de Regor van de familie Veldeman. 

Resultaten