Peeters was met de elfjarige sBs merrie één van de 63 combinaties aan de start van de rubriek dat verreden werd met barrage, waar zestien van hen mochten aan deelnemen. De door Joris Van Den Bergh gefokte dochter van Balthazar Vp Wisbecq werd door Peeters vakkundig door het 1.40m hoge parcours geleid en kwam met een voorsprong van bijna anderhalve seconde op één. Vincent Lambrecht stuurde Varennes du Breuil (Jarnac, Fokker: Jean-Michel Lorin) naar het zilver. Patricia Guery vervolledigde de top drie met de achtjarige Kartouche, een ruin van For Pleasure. 

Man Jérôme Guery had eveneens een achtjarige troef onder het zadel en kwam met Haquinsa (Sandro Boy) op negen. Frederic Vernaet stond wat hoger op zes genoteerd in het zadel van de negenjarige Olleke Bolleke JW vd Moerhoeve, een BWP merrie van Kannan gefokt door De Moerhoeve en Jan Wuytanck.

Resultaten

Eerder behaalde Elisa Strubbe de vijfde plaats in de Gold Tour 1.30m rubriek op de rug van Corylor Kdw Z, een achtjarige Zangersheide merrie van Corydon van T&L. Op drie kwam de Z-merrie Skylandria Z (Super Trooper de Ness). 



Foto©: 1clicphoto - Hervé Bonnaud /