In de Gold 1.40m proef sprong een sterk presterende Sanne Thijssen met Hi There (Nabab de Reve) naar de kop van het klassement. Naast haar op het podium volgen twee Franse combinaties, Axel van Colen en Marie Demonte. Van Colen mocht in het zadel van Europe d'Authuit (Kannan) zilver in ontvangst nemen, Demonte reed met Emir du Chanu (Air Jordan) naar brons.

Het beste Belgische resultaat werd hier verreden door Leonie Peeters. Peeters stuurde de 8-jarige hengst Kameroen Eb Z zonder fouten rond, maar finishte net te traag voor een top vijf klassering. Het duo werd zesde.

Vind de volledige resultaten van de Gold 1.40m hier.

Voor Stephex Stables reed Kendra Claricia Brinkop met de Flipper (Flipper D'Elle) de Silver 1.40m razendsnel rond, en schreef zo de proef op haar naam in een tijd van 57.21 seconden. Landgenoot Tom Schewe werd daardoor in het zadel van Tender Dream Hero Z (Thunder Vd Zuuthoeve) naar de tweede positie verwezen. Een bronzen plek was er voor Wout-Jan van der Schans en A.S Eden (For Fashion) die als laatste foutloze combinatie de tijd onder de 60 seconden wisten te stoppen.

Ook hier was Leonie Peeters de best presterende Belg. In het zadel van Maquinn Vd Heffinck (Quinn Vd Heffinck) veroverde Peeters een negende plek.

Vind de volledige uitslag van de Silver 1.40m hier.