In het  regionaal kampioenschap voor junioren domineerde Xander Van Es op de eerste dag. Van Es startte de finale als leider van het klassement. Een springfout in de eerste ronde deed de jonge springruiter terugzakken. Uiteindelijk plaatste hij zich met Impuls vd Heffinck (Cooper vd Heffinck) op de derde plaats.

De uiteindelijk titel was er voor Lente Dierickx en haar eigen gefokte, 12-jarige Leandro van den Oude Eik (Epleaser van 't Heike). "Het is wel leuk dat ik deze titel voor het derde jaar op rij mag winnen," vertelt de amazone na afloop. Op het podium volgde Pia De Neys met Pelee van de Meyl (Chatman). 

Net buiten de top drie strandde Julie Lamberts met de zesjarige Dominator-merrie, Daytona LV Z, foutloos op de vierde plaats. Lars Van Rossem vervolledigde de top vijf in het zadel van Little Star d'Ysenbeeck Z (Le Diamant Horta).

Karsten Van Es wint Scholieren titel

In het regionaal kampioenschap voor Scholieren sprong Karsten van Es naar de winst. Vanaf dag één stond Van Es op kop van het klassement met Cypsy Chip (Chippison) onder het zadel. De finale bracht daar geen wijziging in. Louise De Vlieger volgt zo op de tweede plaats met Une Etoile (Wayland Red Pepper) terwijl Niels Van Rossem en Prima Van Klapscheut Z (Peppermil) de bronzen medaille op naam schreven.

Net buiten de top drie strandde Mauro Stas met Calvaro Z (Calvados Z) op de vierde plaats. Fien Massage vervolledigde de top vijf met onder het zadel KRusader van Orchid's (Kanshebber).