1m40

Daarmee dook ze onder de tijd van Harrie Smolders en zijn Corrada die hij in een tijd van 39.67 seconden naar de tweede plaats stuurde. Kevin Jochems bezette met Glamour Girl de derde plaats met een tijd van 41.89 seconden. Het is dan verder Dries van Dyck die met Eloma M de vierde plaats voor rekening nam, terwijl Lorenzo de Luca zijn oory de l'Hallali naar de vijfde plaats stuurde. 

Mooie noteringen waren er ook nog voor Thomas Leemans met Gracchus DM die zevende werden, Evelyne Putters en Angel die als achtste eindigden en Sander Kenis werd met Plotter dan negende. Viktor Daem maakt het rijtje compleet met nog een tiende plaats in het zadel van Chaplin la Garette. 

1m30

Het 1m30 werd op naam geschreven door Jan Caers en Kyla-W die een tijd noteerden van 34.03 seconden. Zij gingen er voor op Alain Collette en Balou die met 35.38 seconden rondkwamen. Frederic Marien en Studfarm Maarlo werden vervolgens derde. 

1m20

De 1m20 rubriek was voor Anne Claire Breton en haar Secret of Love die rondkwamen in een tijd van 34.72 seconden. Zij werd op de hielen gezeten door Dries van der Linden in het zadel van Hands Off die in 36.78 seconden rondkwamen. Op drie eindigde Alexander Kumps met Luigi. 


1m05

In het 1m05 is het Stefanie de Smedt die met Noblesse de Muze de rubriek regeert. In een tijd van 36.25 seconden bleef ze zo Marleen Bauweleers voor die Wernsen in 37.39 seconden naar de tweede plaats stuurde. Dan is er nog een derde plaats voor Florance de Brabander met haar Jonkvrouw van het Landjuweel.