In de 1m30 hoofdrubriek kwamen 28 combinaties aan de start waarvan zes ruiters dubbel foutloos bleven. In het zadel van Just daddy p (v. Nagano) sprong Laurent Nuyens naar de overwinning. Hij werd op de voet gevolgd door Nico Van Der Plaetsen en My secret of usie t (v. Emerald Van t Ruytershof), die tweede werden. Jan Van Hove reed met Milana van de Nianahoeve (v. Inshallah De Muze) naar de derde plaats. De top vijf werd vervolledigd door Maxime Tips met Keaton (v. Cidane) en Cis Van Hoydonck met Quiro r z (v. Quannan R), respectievelijk op vier en vijf. 

1m25 rubriek

De eerste en tweede dag eindigden met een 1m25 rubriek. Op dag één wist Birthe Goossens naar de overwinning te rijden, zij zadelde Hope vd Bakkershoeve (v. Thunder van de zuuthoeve). De tweede plaats was voor Dieter Vermeiren en Choclat D or R Z (v. Cicero Z van Paemel) en verwees zo Toon Raeymaekers met Lady van de Noordheuvel (v. Quality Time TN) naar een derde plaats. De vierde en vijfde plaats waren voor Merel Braspenning en Stephanie Verreydt, Braspenning werd vierde met onder het zadel Pomme-lynn (v. Carlow Van De Helle) en Verreydt vijfde met Katchina S.v. (v. Nabab De Reve).

De tweede dag reed Paulien Hertleer naar de winst met Hot Stuff (v. Winningmood van de Arenberg) in een tijd van 65.89 seconden. Yari Van Den Branden volgde in het zadel van Gerard (v. Apollo van het Lindebos) op een tweede plaats en reed zich net buiten de top drie met Ohara (v. Action-Breaker). Nicolas Rombouts reed naar de derde plaats met Mister Manattan (v. Ugano Sitte) en werd vijfde in het zadel van Fuptric Van Beek (v. Diarado).

7-jarige paarden

Bij de 7-jarige paarden liet Janne Devriendt alle concurrentie achter zich met Quiero (v. Elvis Ter Putte). Matthias Hens werd derde en zadelde Almiro Z (v. Air Jordan Z). De Nederlander Michael Korompis werd tweede met de Zangersheide merrie Daytona 2000 De Betze Z (v. Dominator 2000 Z). Ook Dirk Demeersman en Leen Braeckmans wisten de top vijf binnen te rijden. Demeersman werd vierde in het zadel van Cote D Or Z (v. Carambole) en Braeckmans werd vijfde met Conterno v t Hof van Eversem Z (v. Carlow van de Helle).

6-jarige paarden

Bij de 6-jarige paarden was de winst voor Nick Maes en Riva van de klotputten (v. Diamant de Semilly), zij waren ruim 3 seconden sneller dan Neal Vanderwegen en Rocky Blue van de Heikenshoeve (v. Le Blue Diamond van t ruytershof) die tweede werden. Laurent Nuyens en Leen Braeckmans vervolledigden de top vijf, Nuyens zadelde Bacarat Van De Langenberg Z (v. Balou De Reverton) en werden vierde. Braeckmans werd vijfde in het zadel van cassiopeia ims z (v. cash du plessis).

De Zuid-Afrikaanse Alexandra (lexi) Carter reed naar de top drie met milanta (v. grandorado), zij werd derde.

Bekijk hier de resultaten

Foto© Dena Stables