Nuyens besloot zijn foutloze ronde in het zadel van Just Daddy P (v. Nagano) in 40.23 en liet de concurrentie zo achter hem. Benjamin Bardyn stopte de chrono op 40.35 maar had met Talis van 't Merelsnest Z (v. Tangelo van de Zuuthoeve) een springfout tegen, waardoor hij Merel Vandebroek en Marco van de Oude Heihoef (v. Nabab de Reve) voor moest laten gaan op twee. 

Net buiten het podium vinden we Pieter Jan Anthonissen, hij nam met Odessa C (v. Thunder van de Zuuthoeve) de vierde plaats voor Marie de Koning en Malongo de Regor (v. Vigo d Arsouilles).

In de 1.15m was de winst op zaterdag voor Matthias Hens met onder het zadel Kavale van het Akenhof (v. Der Senaat 111). Hij verwees in de tweede fase Merel Braspenning met Pomme-lynn (v. Carlow van de Helle) naar een tweede plaats. Jeroen Verschueren besloot er het podium met Nabucco JK (v. Cambio). 

Over dezelfde hoogte maar een dag later was de troosting van het kampioenschap voor amazones gepland. Stephanie Storms drukte daarin haar stempel met In The Mood van het Wimpelhof (v. Winningmood van de Arenberg) en nam de eerste plaats voor haar rekening. Winnares van het kampioenschap Yne Saeys werd met Amaretto de Landetta Z (v. Action Breaker) tweede in deze troosting en bleef voor op Hanne Ebens en Zetta Bontehof Z (v. Zandor Z). 

Voorafgaand op het weekend was op vrijdag Yari Van Den Branden de winnaar in de proef over 1.25m met Gerard (v. Apollo van het Lindebos).  Benjamin Bardyn warmde er alvast op met Talis van 't Merelsnest Z (v. Tangelo van de Zuuthoeve) en werd tweede, Camille Bogman reed Henna de Beauvois (v. Toulon) naar de derde plaats. 

Van Den Branden kon ook in de 1.15m de eerste plaats pakken met Geena Lisa (v. Bonnie Prince Charlie). Yasmine Vinck werd tweede met D Artagnan DS Z (v. Dominator 2000 Z) terwijl Lada Sobichova derde werd met Natoe van t Heuvelhof (v. Jivago d Arsouilles). 

Bekijk hier al de resultaten