Nuyens leek zowel de eerste als tweede plaats op naam te schrijven, maar dat was buiten Lien van Ende gerekend. Van Ende loodste haar BWP-merrie, Picolina VE (Okidoki van 't Gelutt) naar een tweede plaats. Op twee honderdsten van een seconde verschil volgde Nuyens op plaats drie met Zalando vh Schaarbroek Z (Zandor Z).

De combinatie werd opgevolgd door Iris Verhulst met Paris (VDL Cardento) op vier en Nick Bossaerts met Qiawatha (Dominator 2000 Z) op vijf.

Op zaterdag schreef Ronald Krijnen de 1.25m hoofdrubriek op naam. In het zadel van Qarmilla van het Geeneinde (Karmel van de Watering) bleef Krijnen ruim twee seconden voor op Evit Peeters en Nirvana van het Heikanthof (Emerald N.O.P.). Benjamin Bardyn vervolledigde de top drie met Talis van 'tMerelsnest Z (Tangelo van de Zuuthoeve).

Ook in de 1.15m op zondag plaatste Lien Van Ende zich tweede. Ditmaal diende ze Caroline van Rossum met Omar van het Wilderhof Z (Ogano Sitte), voor zich te dulden. Samen met Decadence v't Oud Molenhof Z (Don Blomme v. Sappenleen) volgde van Ende voor Eddy Bols en Dorienos Z (Dominator 2000 Z).

Op zaterdag bleef Laurent Nuyens, partner Stephanie Storms voor in de 1.15m. Nuyens won met Storms', Zalando vh Schaarbroek Z (Zandor Z). Samen met In The Mood van het Wimpelhof (Winningmood van de Arenberg) volgde Stephanie Storms op de tweede plaats. De Antwerpse amazone plaatste zich ook derde met Just Daddy P (Nagano).

Alle uitslagen