Op zondag stond de 1.20m als een twee fasen special. Samen met de zevenjarige BWP-merrie, Quelle Vie van het Voortveld (Air Jordan Alpha Z) sprong Schuppen naar de winst in 32,16 seconden. Het paar bleef ruim vier seconden voor op Alexandru Azoicai en Dream Boy Dulano Z (Dominator 2000 Z).

Enkel deze twee duo's hielden het foutloos in de twee fasen. Salla Maria Bergstrom en de Kannan-zoon, Kojack Z volgden voor William Schuppen met Pacini (Inshallah de Muze). De top vijf werd afgewerkt door Mathias Verheyden en Lincoln Van 't Heike (Cardento).

Lars Demeersman scoort

Net als William Schuppen op zondag reed Lars Demeersman op zaterdag naar de winst en vierde plaats. Demeersman won de rubriek met de 12-jarige Lambick Van de Vlindervallei (Elvis ter Putte). Bjarne Geentjens volgde met Rin Tin Tin (Taran de la Pomme) voor Denise De Jongh en Pachino Van Orshof (Global Express).

Demeersman plaatste zich ook net buiten de top drie op de vierde plaats met Ax ent van de Canthoeve Z (Aganix du Seigneur Z). In de barrage met zes bleven deze vier duo's foutloos. Op de vijfde plek volgde Edwin Franco op de rug van Dior de Bethune (Action Breaker).

Girl power in 1.15m

In de 1.15m rubrieken wist Sarah Verheyen op zondag de winst op naam te schrijven. Samen met de 10-jarige Nolenta V. 't Recht Eind (Jens Van het Lindehof) verwees de amazone, Tony Gerits met Karacouche (Wunderboy van de Zuuthoeve) en Jan Smeyers met Passadouro BS (Andiamo Z) naar een tweede en derde plaats.

Op zaterdag was het Emma Lievens die de concurrentie achter zich hield. Lievens en de 7-jarige Giona Z (George Z) bleven Shirley Leclaire met Emanuele (Verdi) voor. Edwin Franco plaatste zich in deze rubriek op de derde plaats met Daiquiri Z (Der Senaat 111).