Cuypers en de zoon van Plot Blue bleven net geen twee seconden voor op Stephanie Bollen en haar BWP-merrie, Stella (Untouchable). Op de derde plaats volgde Senne Poosen met Nayley BP Z (Neverland Z).

Het duo werd opgevolgd door Marth Vanrusselt. Vanrusselt en Billy Bellini Z (Brunetti 6) bleven nipt voor op Nick Verlies en de Zangersheide-merrie, Arbella JT Z (Asca Z).

Eerder won Phaedra Eleutheriadis de rubriek voor vijfjarigen. Samen met Daedalus Z (Darius) bleef de amazone net geen seconde voor op Nick Verlies en de dochter van Nixon van 't Meulenhof, Tucci Van het Bildeken. Kyle Cuypers sprong in deze rubriek naar de derde plaats met BWP-merrie, Tiamo van 't Amaryllishof (Nixon van 't Meulenhof).

Jordy Clauw en Lisa Ceunen winnen!

In de 1.15m rubriek sprong Jordy Clauw met KWPN-ruin, Crespo (Cartier vd Heffinck) op zaterdag naar de winst. Samen met zijn eigen gefokte BWP-ruin, Special Balou HR (Bisquet Balou vd Mispelaere) volgde Ruben Houben voor Kyle Cuypers en Tiamo van 't Amaryllishof (Nixon van 't Meulenhof).

Op zondag won Lisa Ceunen de 1.15m hoofdrubriek. In het zadel van Cabriz van het Ringboomhof Z (Calvados Z) bleef de amazone Tille Marien met Pamela Van Het Molenhof (Clarimo) voor. Karen Josse vervolledigde de top drie met KWPN-merrie, Incredible (Tyson).

Alle uitslagen