Na twee foutloze omlopen op Zidane (v. Lupicor), was Snoeijs uiteindelijk ook de snelste in de barrage met de ruin. De winnende tijd stond op 36,86. Met 38,01 op de klok volgde Michelle Malisart op twee met Iemmy vd Ponyhoeve. Nog eens anderhalve seconde meer op de klok toen Christoph Verheyen over de finish kwam op Pebbles van 't Heike (v. Kasanova de La Pomme). 

Zij werden op de hielen gezeten door Kristof Van Laer die op de rug van La Vita De L'Art net naast het podium greep en vierde werd. Rik Van Laerhoven besloot de top vijf in het zadel van Odessa van 't Laarhof (v. Thunder van de Zuuthoeve). 

Klasse Midden

Over 1.20m was Jeroen Geerts de beste combinatie met Quintoucha VD. Zij waren ruim vijf seconden sneller dan Jonas Van Dijck en Quintana van de Beekhoeve, die tweede werden. Enkel deze twee combinaties hielden het doorheen de ganse dag foutloos. Nathalie Voeten had in de barrage een springfout op Jolie van 't Valissenhof en werd derde. Johan Ooms kwam op vier met Kaspar van de Molendrieshoeve, Kris Aernouts was vijfde met Quadruppel van 't Klaterven. 

Alle resultaten