In deze hoofdrubriek op 1.40m hoogte konden twee combinaties alle balken in de lepels houden. Koen Geerits reed met Quiona van het Lemmenshof de snelste tijd. Op die manier liet hij de Zwitserse Morgane Dassio in het zadel van BWP-merrie Quantum (Diamant de Semilly) achter zich. De Nederlandse Britt Driessen noteerde met Leike (Arezzo) vier punten, en landde zo op drie. Op vier verscheen Stanislav Teder met Conquest du sud Z. Koen Geerits deed het ook goed in het zadel van Online van het Exelmanshof (Thunder van de zuuthoeve) en sprong met de BWP-merrie op de vijfde plaats.

In de 1.30m galoppeerde Mathisse Van Loon in de beugels van de Cornet Obolensky-merrie, Cover Lady, naar de winst. Achter hem volgde Arno Janssen met de Tauber-ruin, Monchichi. De derde plaats was ging naar Duitsland en was voor Thomas Weinberg en Starlight. Lisa Giappone deed het met Oscar plus du Petit Vivier voor de vierde plaats. Verder in de top tien landde Kevin Vermeulen samen met de Zangersheide-ruin Tyson vh Dingenshof Z (Tornedo FCS) op zeven. 

Mathisse van Loon moest in de 1.20m-proef genoegen nemen met de tweede plaats. In het zadel van Victory moest hij de Nederlandse Lynn Meijers met Lopez (Zambesi) voor zich dulden. Op drie landde de Nederlandse Lindsey Lebens met Actions Sandra PS. Verder zagen we op vier nog Gert-Jan Hubrechts met Nobalinko, op zes Koen Geerits met Opium van de Kriekenberg (Eldorado van de Zeshoek) en op zeven Kevin Vermeulen met Torro van het Dingenshof z (Tornedo Fcs).

Bekijk hier de resultaten