Franken kwam met Magic Lady vd Osstenhoke (Lomansheide Brent) aan de start op zondag in het 1.10m hoge parcours, tevens de hoofdrubriek voor ponyruiters. Het duo werkte foutloos af en sprong naar de overwinning. Pytha Noël kwam met enkele honderdsten verschil op de tweede plaats met Berlin des Iliers (Idefix du Villon). De top drie werd afgewerkt door Florian Van Beylen en Jerry. Op vier zagen we Aure De Schrijver met Orchid's Party Dress (Kanshebber) gevolgd door Elise Van Regenmortel en Orchid's Mila (Orchid's Cetanii) op vijf. 

De 1m rubriek werd gewonnen door Jarno Vanwallegehem en Orphee, een pony uit de stallen van Siel Schoonbaert. Een seconde voorsprong hield Marie-Sophie De Bruyne met Belle Miss op afstand. Louise Van Gysel en Mallorca sprongen naar drie. In de 90cm stond Marie Wijndaele met Siska op één. De 80cm werd gewonnen door Maïthé de Borrekens en Picobelle van de Barthoeve, de 60cm door Cilou Gysbrechts en Sultan van de Groenweg.

Karsten Van Es maat te sterk bij de Senioren

De hoogste rubriek voor Scholieren en Senioren werd afgewerkt over 1.10m. Deze keer was het Karsten Van Es die de familie-eer hooghield en zegevierde op Cargo Z (Chellano Z). Linde Thielemans stuurde haar Roja SKB Z (Rexar du Houssoit) naar twee terwijl Louise Hendrix de derde plaats voor haar rekening nam met Rayon De Soleil van het Kiezelhof (Andiamo Semilly). Op vier zagen we Myrthe Sentobin met Veritas 29 (Corrado I) gevolgd door Aurélie Hoskens en Kay-H (Harley VDL).

Over 90cm was er een gedeelde winst. Fennah Croenen en Loverboy van het Klavertje werkten in exact dezelfde tijd het parcours af als Yona Vancouillie en Ibrahim. Emilie Beevers en Qiri vd Bisschop (Jos van d'Abdijhoeve) besloten de top drie.

Resultaten