De prijzenpot werd met een extra €1000 gespijsd verdeeld over de eerste vijf ruiters. Kim Thiry ging met een groot deel aan de haal want niet enkel Chayne Z (v. Clarissimo Z) deed zijn uiterste best, ook Maxima T was op geen fout te betrappen en zorgde voor nog een derde plaats voor Thiry. Vincent Zacharias Bourguignon zette zich tussen de twee paarden van Thiry in en was op Prince goed voor zilver. 

Net buiten het podium zagen we Bart Clarys met Oxygene du Marais DD (v. Kannan) op vier gevolgd door Benjamin Pieters en Okinawa vd Meerhoeve (v. Dieu-Merci van T&L) op vijf.

Proef 1.35m

Ook de eerdere rubriek over een hoogte van 1.35m schreef Thiry op z'n naam, dit keer in het zadel van Quick Silver van het Farasohof. Met slechts zes combinaties in de barrage wist Clarys hier het zilver te veroveren op Katharina Dw (v. Calvaro Z). Op drie kwam Celine Couvreur met Pepperfly. 

Proef 1.25m

Sigi Joinneau won met Mel van de Vrunte de rubriek over 1.25m. Met slechts tien honderdsten verschil volgde Astrid Rooms met Quite Easy van 't Paradijs (v. Taran de La Pomme) op twee. Henk Clabots mocht de top drie vervolledigen op Linde vd Zilverenhoek. 

Pony's

Bij de pony's was het Lars Van Rossem die het podium domineerde in de hoogste proef. Op Orchid's Meriantha was hij de overduidelijke winnaar, met Prestige volgde hij zichzelf op met nog eens zilver. Shania De Backer maakte op Barnie de top drie compleet. 

De 90cm werd dan weer gedomineerd door Kate Stalpaert die net als Van Rossem de eerste twee plaatsen innam. Op Rathatan nam ze de zege, met Domino de tweede plaats. Op drie kwam Hanne Mesotten met Flash Harry. Nena Peeters werd op Nordic Walker vierde, Jodie De Clerck was goed voor vijf met Jingaro de La Naaide.


Alle resultaten