Nullens en de 11-jarige BWP-merrie, uit de fokkerij van Perry De Winter, wonnen met een nipt verschil op Eline Lopes en Seniorita Van het Roelhof Z (Solid Gold Z, fokker: Gaston Thiry). Noah Orange vervolledigde de top drie in het zadel van de achtjarige Jaclin de l'Orange Z (Jaguar Van Paemel).

De snelste chrono kwam op naam van Nico Baerts. Op de rug van Qmusic Van de Zaevel (Golden Boy du Geer) was Baerts ongeveer zeven seconden sneller dan Nullens. Met één springfout strandde het paar op de vierde plaatS. Henk Clabots vervolledigde de top vijf in het zadel van de 10-jarige Vi Fort Z (Vigo d'Arsouilles).

Thian van Hoydonck won de 1.15m Small Grand Prix. Samen met Ux van de Canthoeve (Ugano Sitte) bleef van Hoydonck net geen vijf seconden voor op Rouin Souvereyns en Amulet J.A. Z (Aganix du Seigneur). Samen met de eigen gefokte Zangersheide-merrie verwees Souvereyns, Caitlin Teunissen met Evita B (Mr. Blue) naar de derde plek.

De 1.15m rubriek op zaterdag kwam op naam van Lisa Ceunen en Billy Boy W Z (Bentley vd Heffinck). Eline van den Bogaard en Dylan (Vaillant) volgde voor Shirley Leclaire en Emanuele (Verdi TN).

In de 1.00m ponyproef wist EK-amazone, Marthe-Louize Dieu met Quatro Van de Vondelhoeve (Calipso van de Vondelhoeve) als enige een foutloze barrage te presteren. Het paar bleef zo voor op Tess Willems en Viviana - Drum Van Het Juxschot (Eternity van de N.Ranch). Florence Geenen vervolledigde de top drie met BWP-ruin, Romeo Van Begeveld (Vedet van de Vondelhoeve).

Alle uitslagen