Koen Geerits kwam met 3 paarden aan de start in de klasse Zwaar, waarvan hij er 2 wist te plaatsen voor de barrage. Met Opium van de Kriekenberg (V. Eldorado van de Zeshoek) was hij snel genoeg voor een derde plek. Oline van het Exelmanshof (V. Thunder van de Zuuthoeve) deed het echter een tikkeltje sneller wat haar een tweede plaats opleverde. Goud was uiteindelijk voor Kevin Vermeulen en zijn Nadja v/h Dingenshof (V. Tornedo FCS). Voor hen was dit een thuismatch. 

Koen Geerits was goed vertegenwoordigd met nog een nummer één notering in de klasse Midden. Dat deed hij deze keer met Qualyna van de Diepebeek (V. Sulaiky van de Helle). Met ruim acht seconden voorsprong wist hij Glenn Aerts met Qamile van het Venushof (V. Kannan) achter zich te houden. Plaats drie ging naar Monique Becker en Q Power (V. A'Lee Spring Power).

In de klasse Licht was het LRV Bocholt dat mocht juichen. Op plaats één leveren zij Kaat Geurts met Chaplin-K van 't Kattenheye Z (V. Cigaret JV H Z). De tweede notering was voor Hanne Simons. Zij werd met G-Day van Bareelhof (V. Takashi van Berkenbroeck) tweede. Het podium werd vervolledigd door Wout Michiels met Rany-L (V. Arezzo VDL).

Resultaten