De amazone uit Oedelem-Beernem werkte het 1.30m hoge parcours vlekkeloos af in het zadel van haar Mylady Van Den Doorn (Cooper vd Heffinck). Met net geen twee seconden verschil liet ze Arthur Segaert (Ardooie) achtervolgen met Kaymakli Ter Vlucht (Corland). Het brons ging mee naar dezelfde club en was voor Ann-Sophie Noppe op Naline van 't Zorgvliet (Thunder van de Zuuthoeve). Vic Pintelon (Oedelem-Beernem) stuurde Stanley vd Hunters Z (Scendix) naar de vierde plaats. Yana Coppillie (Pittem) en Petit Filou van de Nachtegale (Chacco Me Biolley) vervolledigden de top vijf. Voor de fans van dit duo is er de kans om hen aan het werk te zien tijdens de clinic van Marc Van Dijck georganiseerd door het VLTI Torhout.

De familie Gyssels, van Veldegem-Ruddervoorde domineerde de klasse Midden. Jarne Gyssels zette zich met Radical van de Pereboom (Chatman) op één terwijl Jana Gyssels derde werd op Quatorze van de Sysloberg (Elvis ter Putte). Tussen hen in veroverde Coppillie het zilver met Erle Hof Ter Zeedycke (Thunder van de Zuuthoeve). 

Chiara Rys (Middelkerke) sprong met anderhalve seconde verschil naar de winst in de klasse Licht en rekende daarvoor op Palermo de Beauty (Zapatero). Matthias Vancouillie (Veldegem-Ruddervoorde) klasseerde zich op twee met Sissi Sandro van de Waeterhoeve (Sandro Boy). Het brons kwam op naam van Passendale's Stive Hoflack met Ravana van het Eikenhof (Comme il Faut).

Resultaten