Op de rug van Chupalina 2 (Clarimo) kwam Haep aan de start in de CSI2* 1.40m rubriek en zette zich met de 12-jarige merrie op plaats vier. Daarnaast had de Belgische amazone ook Romy FZ (Baltic VDL) gezadeld voor deze proef en landde ook nog eens op plaats zes! 

Het podium kleurde Frans met een overwinning voor Jean Luc Mourier en Drinker (Numero Uno). De tweede plaats had een Belgisch tintje want Harold Boisset rekende op de BWP merrie Malia du BY (Eros Platiere) voor zijn podiumplaats. 

Gilles Detry sprong in de CSI2* 1.35m Medium Tour naar een vijfde plek op Catwal Vas Y Picobello Z, een merrie van Vagabond de La Pomme gefokt door Picobello Horses. Detry werd ook nog eens negende op Catwalk Catch Me Af Z (Comme il Faut), een 7-jarig fokproduct van Ashford Farm.

De CSI2* Small Tour had de hindernissen op een hoogte van 1.30m en huisde ook enkele Belgen in de top tien. Karel Cox stuurde de BWP merrie Nueva Epoca de Regor (Nabab de Reve) van fokker Johan Veldeman naar plaats acht. Op negen volgde Maxime Harmegnies met Casallanto PS (Casallco) maar ook op elf vond hij zijn plaats met Crack A Nut Sept Z (Cavalo Z), een 9-jarige fokproduct van Peeters. 

Coline de Coninck zorgde zelfs voor een Belgische overwinning en won de CSI1* 1.20m proef in het zadel van Johnny B Goode vh Harteveld (Mr Blue). 

Bij de zesjarige paarden zegevierde de Zangersheide ruin Quiz van Overis Z (Quint vh Maarlo Z) op de voet gevolgd door Blitz van de Molenbrug Z (Bisquet Balou C). De zevenjarige Rebelle van de Vrombautshoeve (Dore van't Zorgvliet) kwam onder Lou Favede op drie. Op vijf kwam nog een BWP merrie en stond Royal Nicky vh Akenhof (Kentucky Ter Doorn). Haep stak ook hier de kop op en werd achtste met Jasmin (Comme il Faut). 

Resultaten