De Silver Tour 1.35m kwalificatierubriek had 55 deelnemers aan de start. Kasper de Boeck loodste de zevenjarige Cimmaron Z (Cigaret JVH Z, fokker: Robin Michelle Klootwijk) foutloos door de twee fasen en werd beloond met de negende plaats. Slechts enkele honderdsten verschil lieten Jos Verlooy en de achtjarige Panache v/D Wateringhoeve (Cicero Z Van Paemel, fokker: Dirk Govaerts) achtervolgen op tien. 

De winst was voor een plaatselijke combinatie en kwam op naam van Laura Roquet Puignero en Nina Puigroq (Fansi Boy Puigroq). De door Haras de La Roque gefokte Vol Ovent D L Roque Z (Vagabond de La Pomme) werd tweede voor Johan Ramaekers' fokproduct Elvis V/H Hoeve-Terras Z (Elvis ter Putte). 

De Gold Tour startte met een 1.30m hoog parcours en leverde brons op voor Mike van Belle in het zadel van Jarsy Lvp (Toulon, fokker: LVP Stables). Bij de vijfjarige paarden kon de Boeck eveneens de top tien bereiken en besloot die op Abarth Key Sr Z, een zoon van Aganix du Seigneur Z van fokker Keysturd Roggel. Maar het was Bart Jay Jr Vandecasteele die met zijn negende plaats voor Cash van het Scheefkasteel Z (Cabrio Z, fokker: Johan Hubrechts) voor het beste Belgische resultaat zorgde.

Resultaten