Over de drie gereden omlopen wist de amazone foutloos te blijven in het zadel van Cheyenne vd Berkenen Z. Met de Cadence van t Gelutt Z dochter spaarde Pluymers haar krachten tot in de finale, waar het duo de 1m15 hoge barrage met afstand het snelst konden afwerken en de overwinning boekten met bijna drie seconden voorsprong. 

Lisa Ceunen besloot haar kampioenschap met Billy Boy W Z (Bentley vd Heffinck) op de tweede plaats. Ook voor hen werden geen strafpunten genoteerd. Een vlekkeloze deelname van Noa Pistorius en Gravin Z (Glasgow w v/h Merelsnest) resulteerde in brons. 

Shirley Leclaire zagen we terug op vier met Emanuele (Verdi) voor Stephanie Peeters en Emmy Z (Emerald).

Lars Demeersman domineert op zaterdag

In de reguliere competitie sprong Lars Demeersman dubbel naar het podium van de hoofdrubriek op zaterdag. Op Helena d'Hyrencourt (Udancer Hero) was hij de beste in het 1m20 hoge parcours. De Elvis ter Putte zoon Lambick van de Vlindervallei leverde hem de tweede plaats op. Jordy Clauw stuurde de sBs merrie Hanukkah Gravelotte (Arko III) naar de derde plaats. 

Een dag eerder schreef Dorien Theybers de overwinning op naam van de 1m20 rubriek met de 6-jarige Next Generation (Chacly Ps). Charlotte Maes werd met de Quickfire de Ferann dochter Jalisca de La Sure tweede. De girlpower werd afgerond met Stefanie Grootjans en de 6-jarige Shining Diamond GJ (El Torreo de Muze) op drie. 

Bij de Pony's ging Demi Smeets op kop met Nico. Julie Hulsmans bracht No Joke (Dusty) naar de tweede plaats gevolgd door Héré Boden en Milan. Op vier zagen we Ana Sueters met Rastaman v't Oud Molenhuis (Amor DJ), Tesse Geboers werd op Bollarino de Florys (Dollar dela Pierre) vijfde.

Alle resultaten