Met enkel nog Andres Vereecke ( In The Mood) en Wilm Vermeir (Magic van 't Hulgenrode Z) op de startlijst van de barrage stond Barbara Schnieper voorlopig aan de leiding. De Zwitserse amazone legde het 1.45m hoge parcours foutloos af in een tijd van 34,13s en kon daarvoor rekenen op Judy KM (Joly St. Hubert). Beide combinaties slaagden er niet in beter doen en dus ging de winst naar Schnieper. Jules van Hoydonck zorgde voor onze driekleur op het podium en bracht Oryzon van het Schaeck naar de derde plaats. Met de 10-jarige BWP merrie van Zirocco Blue finishte hij in 35,07. Tien honderdsten sneller was Patrick Bölle met Caramba de Janeiro (Check In 2). 

Bas van der Aa was de beste plaatselijke combinatie en hield Shanroe Barney (Dallas) foutloos in een tijd van 35,68s waarmee hij vierde werd. De Duitser Kai Ruggaber volgde in het zadel van de BWP hengst Mr. Newman (Cadeau de Muze) van fokker Haras de La Pomme (Baertsoen - Kelderman) op de vijfde plaats. 

Een klassering was er ook nog voor Kim Thiry op Chayne Z (Clarissimo Z), Vermeir en Magic en Thibeau Spits met Impress-K van't Kattenheye Z (Indoktro K van 't Kattenheye). 

Resultaten