Van Hoydonck en de vijftienjarige sBs-merrie waren op geen fout te betrappen in de basisronde over 1.35m en trokken die lijn ook door in de barrage. Het duo eindigde met een totale nulscore op zes. Jeroen Appelen zagen we ook aan de start in de barrage, met Charlie Chaplin 29 (v. Chaloubet). Appelen had een snelle tijd maar een springfout liet hen op de zevende plaats eindigen. Op acht volgde nog Coline Brants in het zadel van Gitana van het Molenhof (v. Heartbreaker). 

De Britse Laura Mantel zorgde op Klein Stargette (v. Big Star) voor de snelste én foutloze barrage en won deze rubriek. Op twee kwam de Fransman Cyril Fontaine met Elix du Bihamel (v. Con Air) gevolgd door Ali Al Khorafi op Karaat (v. I'm Special de Muze). 

Resultaten

In de 1* ochtendrubriek vond Marie Foulon het podium. Voor deze 1.30m rubriek had de amazone de negenjarige merrie Easy (v. Best of Opus Dei Z) onder het zadel, die haar het brons opleverde. Cis Van Hoydonck stuurde op zijn beurt Quiro R Z (v. Quannan R), een negenjarige Zangersheide ruin naar de tiende plaats. Jules Van Hoydonck reed ook hier in de prijzen en werd dertiende op Elize Z (v. Elvis ter Putte).