De dertienjarige BWP merrie kwam onder Lambrecht aan de start in het 1.35m hoge parcours. Het duo snelde in deze rubriek tegen de klok naar winst. Hun tijd was ruim een halve seconde sneller dan Zayed Ali. De ruiter van Turkse afkomst zat in het zadel van U-Ustinov HC (v. Ustinov) om tweede te worden. Voor Jef Peeters en J'Adore van het Schaeck (v. Vagabond de La Pomme) was er de bronzen medaille. 

Sarah Ver Linde was met Finlandina (v. Spartacus TN) goed voor de vierde plaats na een foutloze ronde. Lali Gatellier besloot de top vijf na een feilloze rit op Jagermeister (v. Cascarillo). 

De Zangersheide merrie H5 Alana Hero Z (v. Aganix du Seigneur) zagen we onder de Mexicaanse Sara Maria Hank Guerreiro op zes. Op zeven volgde Camille Biebuyck, zij zette een van de zeven foutloze rondes op haar naam met Obella JS (v. Thunder vd Zuuthoeve). 

Resultaten

In de eerdere 1.25m rubriek voor Junioren was het Jules Denutte die zegevierde in het zadel van Geisha de La Pomme Cdl (v. Good Boy). Zij bleven bijna anderhalve seconde voor op Nikita van der Meerschen en Festif des Biches (v. Kannan). De top drie werd gesloten door Nicolas Lambrecht, broer van winnaar Louis, met Ogopogo (v. Deaville de la Vie).