Denutte en de 10-jarige zoon van Numero Uno bleven ruim één seconde voor op Louis Lambrecht en de BWP-hengst, Juristo van het Hagenhof (Elvis ter Putte, fokker: Kamiel van Bunder). Sofia Walravens vervolledigde de top drie met BAbbelou Du Bois Pinchet (Baloubet du Rouet).

Het duo werd opgevolgd door Anouk de Proft die in het zadel van Monaco du Chablis (Norton d'Eole) voor bleef op Mathieu-Maxim Goossens en zijn Klunten B (Hunters Argentus).

Eerder hield De Proft de concurrentie achter zich met haar 12-jarige zoon van Norton d'Eole. De Proft en haar BWP-ruin waren, in de 1.30m proef,  ruim sneller dan Lore Decock en Doha D'Amour (Daydream PP). Natan Derycke en Kasper (Numero Uno), vervolledigden de top drie.

In de 1.20m rubriek schreef Pia de Neys de winst op naam. In het zadel van Pelee van de Meyl (Chatman) bleef de Neys nipt voor op Emma Lievens en Giona Z (George Z). Lelia Delneste vervolledigde de top drie met de 10-jarige sBs-merrie, Ismene de la Saveniere (Coeur de Cachas).

De 1.10m winst kwam op naam van Naomie Bellomo en Madonna (Insider VDL). Het duo verwees in deze proef, Sam Scherpereel met Oceane L (Cidane) naar de tweede plek. De derde plaats was er voor Thibaud Ebinger en Gabrilo Kmh Z (Galisco van Paemel).

De eerste winst van de dag, een 1.00m rubriek, was weggelegd voor Juna de Bontridder en KWPN-merrie, Mystery O (Carrera VDL).

Alle uitslagen