De indoor ingericht door LRV Anzegem vond plaats in de Gaverranch. Daar verzamelde menig LRV-ruiter om na een lange pauze van ruim een maand opnieuw te mogen genieten van hun geliefde sport. Hoewel de omstandigheden niet ideaal waren, werd er toch gestreden voor winst. Zo ook in de klasse Zwaar, waar Jolien Demeyer, Aurelie Deloof en Stive Hoflack een startplaats voor de barrage konden bemachtigen. In een korte maar krachtige barrage kwam Jolien Demeyer als winnares uit de bus met Chablis-J (v. Flamenco Desemilly). Aurelie Deloof volgde op de voet in het zadel van haar vertrouwde Ito (v. Marius Claudius). Stive Hoflack eindigde zo op de derde plaats met Kieffer van de Oosterwalle. 

Klasse Midden

Kelly Dhondt schreef de rubriek over 1.20m op haar naam met Mylady Van Den Doorn. Nadat de merrie even uitlag door zwangerschap bewijst ze helemaal terug te zijn, want enkel zij kon onder Dhondt alle balken in de lepels laten liggen. Ann-Sophie Noppe was op Naline van 't Zorgvliet (v. Thunder van de Zuuthoeve) sneller maar bekocht haar tijd met een springfout en zo de tweede plaats. Gillian Vermeulen finishte ook sneller maar had eveneens vier strafpunten achter z'n naam met Tabor van Papinglo Z. 

Klasse Licht

De winst van de 1.10m-proef was voor Edouard Noppe in het zadel van de ervaren Elegance "F" (v. Orame). Slechts een halve seconde scheelde het of Arne Descheemaeker had proefwinst met Grafitt D. Broer Ruben volgde op het brons met Ritchie Riccardo VR. 

Alle resultaten