De 13-jarige ruin was op geen fout te betrappen en werd met Bosch vijfde. In de top tien kwam Emilia Housen op negen in het zadel van All Star Hh Z (v. Air Force HH). Voor Karen Oris met de 7-jarige Q-Mandor (Landor S) en Pieter Clemens met de 8-jarige Combado (Casalito) was er tevens ook een klassering. 

De overwinning was voor de Franse Kevin Caprin op Forever de Lenzviller (Canturo). Op twee en drie kwamen twee Nederlandse ruiters maar telkens wel in combinatie met een Belgisch paard. Zo zette Rinken Z (Riscal La Silla) haar beste beentje voor onder Alicia Bocken terwijl Finn Boerekamp kon rekenen op Mimosa (Cooper vd Heffinck).

Resultaten

De 1* 1.25m rubriek leverde een Belgische top vijf op met Ines de Braekeleer bovenaan de uitslag. In het zadel van Mademoiselle van de Piwi werkte zij de twee fasen het snelst foutloos af. Ester Kerkhofs volgde op twee met Dinechas (Cobra) voor Charlotte Tournay en Harley Sitte (Boston Sitte). Plaats vier was voor Louise Castro (Etreinte) gevolgd door Hannes Symons (Pretty Woman van het Zoutkorrelhof).