In het zadel van Harkito van den Berg (v. Darco) zorgde Geurts voor de snelste chrono. Het duo bleef met ongeveer een seconde voor op Sandra Buytaert die Elounda Girl (v. Berlin) gezadeld had om tweede te worden. Voor Christophe Boden was er met de negenjarige Omanka-A (v. Cardento) de derde plaats. 

Winnares van de vorige 1* rubriek, Clémentine Lux, kwam hier op de vierde plaats te staan met Cash de L'Ecuyer (v. Cassander C). Nico van der Plaetsen kwam op My Secret of Usie T (v. Emerald van 't Ruytershof) op zes. Camille Demolie zagen we met Chica Fino (v. Calido I) op acht, Dimme D'Haese besloot de top tien in het zadel van Etikarta V Z (v. Elvis ter Putte). 

Lux zegevierde met Cyclone W van de Dauwhoeve Z (v. Cicero Z Van Paemel), een zesjarige Zangersheide merrie uit de fokkerij van Luc Wuytack, in de 1.15m rubriek. Thibaut Behaegel stuurde Gino van de Vrunte (v. Jokinal de Bornival) naar de tweede plaats. Sandra Buytaert kwam op vier met Jeneration Pin (v. Kannan) gevolgd door Laura Saelens en A Quibelle RR (v. Quidam de Revel). 

Resultaten