De kwalificatie voor de Gold Tour werd over een hoogte van 1.45m verreden. Guery vatte het parcours tegen de tijd aan op de negenjarige Cardento merrie uit de stallen van SARL Cavalex. Het duo won met twee seconden voorsprong. Vincent Lambrecht achtervolgde in het zadel van Varennes du Breuil (Jarnac, fokker: Jean-Michel Lorin) op de tweede plaats. De top drie werd afgewerkt door Karel Cox die de achtjarige Zangersheide hengst Viva La Vida Z (Vigo d'Arsouilles) van fokker Ton Vullers foutloos rondstuurde.

De top vijf werd besloten door de BWP hengst Origi van't Geyzeven (Thunder van de Zuuthoeve, fokker: Boudewijn Schepers).

In de Silver Tour GP-kwalificatie was het ook al Guery die voor het beste Belgische resultaat zorgde. Hier op de rug van de achtjarige Haquinsa (Sandro Boy, fokker: Tobias Kalberer) werd de Belg vierde. De overwinning kwam op naam van de door Euro Horse gefokte Empire Eh Z (Emerald). 

Nikita van der Meerschen werd met Impressario vd Heffinck (Diabeau) zesde gevolgd door Andres Vereecke en Coconut van Paemel Z (Cicero Z) op zeven. Louise Ameeuw zagen we op acht met Orphy van de Kruishoeve (Elvis ter Putte).

Resultaten