De finale voor de 6-jarige springtalenten werd uitgevochten over een parcours van 1.30m hoog met onmiddellijke barrage. Sterkste combinatie van de proef bleek Jérôme Guery met zijn bruine merrie Chaccolina 9, die een dubbel nul resultaat wisten neer te zetten in een tijd van 29.46 seconden. Exact twintig honderdsten na het winnende duo volgde de Ier Jason Foley in het zadel van de Cornet Obolensky dochter, Gentille. Christopher Burton uit Australië sloot de top drie af door als laatste met Qatar B (Quiran) nog net onder de 30 seconden af te klokken tijdens de barrage.

Buiten het podium volgde de Zwitser Edwin Smits op de rug van Cocolino V.V. Z (Comme Il Faut), voor de Colombiaan Dayro Arroyave en de For Pleasure vosmerrie Quintana For 'T Zonneveld

Verder volgde Guery wat later in de top tien nog met Exco van de Kattevennen Z (H&M Extra) als zevende, gevolgd door Maria Magdalena Celotto op Clearnice C&T Z (Clearline) als achtste. Elisa Strubbe vervolledigde met een achtste plaats het Belgische rijtje in het zadel van Glamour Ouistreham (Vagabond de La Pomme).

Vind de volledige uitslag van de 6-jarigen Finale hier.

Zilver voor Brent D'Haese bij Finale 5-jarigen

Bij de 5-jarigen moest Brent D'Haese op Roxette H met zestig honderdsten verschil nog net de Britse Megan James voorlaten op het podium. James reed er de vosruin Davinci Z naar winst in 34.10 honderdsten. De Ier Robert Splaine nam de derde plaats voor zijn rekening in het zadel van Coolcorron Lone Ranger (Tyson).

Vind de volledige uitslag van de 5-jarigen Finale hier.