Drie combinaties wisten de herkansing foutloos af te werken. De winter en zijn dochter van Diamant de Semilly bleven net geen seconde voor op Thomas Mertens met de BWP-ruin, Mowgli du Sasiana (Emerald van't Ruytershof). Giovanni Quaghebeur en Elviro NSH Z (Elvis ter Putte) vervolledigden de top drie.

Net buiten het podium volgde de Limburger, Guido Hornesch met de 10-jarige BWP-merrie, Nailah (Kannan). Op de vijfde plaats volgde Michael Vreys met zijn 12-jarige Verdi TN-zoon, Lucky's Son van 't Welthof. (lees verder onder video)

Eerder bleef Jean-Christophe De Grande, SMS-Queen, Estee Bomere voor in de 1.35m rubriek. De Grande sprong in deze nationale rubriek naar de winst met Anubis Van de Vossestaart Z (Aimar Van het Polderhof). Op het podium volgde Estee Bomere met de eigen gefokte, History Van 't Ameldonk Z (Horion de Libersart) voor Thomas Mertens en Cadeau de Bo Z (Connor).

Ook in de 1.25m nationale proef diende Bomeree één combinatie voor zich te dulden. Maverick Van Lent won met Zadig Z (Zento) van Bomere met Jade Van ten Breebroek (Clipper vd Begijnakker d'10). Cedric Poets werkte de top drie af in het zadel van Decadence v't Oud Molenhof Z (Don Blomme).

Alle resultaten