Heel wat deelnemers kwamen aan de start van deze rubriek waardoor de uitslag over twee lijsten werd gesplitst. In het zadel van de BWP hengst Leandro VG, een zoon van Gitano v Berkenbroeck uit de stallen van Alois Van Gorp, zorgde de Winter voor een vlekkeloze rit. Die prestatie leverde het duo de vierde plaats op. Ook Wim Vinckx bleef van de balken af op Floor (Zirocco Blue) en werd zevende. Daarnaast had Vinckx ook de door Frederic Coens en Isabel De Rycker gefokte Hadewyn van't Ravennest (Comme il Faut) onder het zadel en werd nog eens negende. 

De overwinning werd geboekt door de Pool Przemyslaw Konopacki en No Limit 67 (Numero Uno). Op twee kwam Christopher Smith met de 9-jarige Messarado Blue voor Kevin Jochems en de Zangersheide merrie Looks Good de Liebri Z (Lector van den Bisschop). 

Ann Carton-Grootjans stuurde Nox Blue van de Hertogen (Zirocco Blue) naar elf voor Roy van Beek en Colugar - H (Codex One) op twaalf. Estée Bomeré besloot in het zadel van History van't Ameldonk Z (Horion de Libersart), een fokproduct van eigen bodem, op dertien gevolgd door Jef Peeters en Olina van't Ruytershof (Jenson van't Meulenhof). 

Siebe Leemans en Kobalt, een 9-jarige KWPN ruin van Harley, zegevierden in de andere uitslag. Met net geen seconde verschil hielden ze landgenoot Joost Martens met de eveneens 9-jarige KWPN'er Kiev (Extase) achter zich. Jordy van Massenhove zorgde voor de beste Belgische uitslag en bracht A.N. Barney (Balou) naar vijf. Meteen op zes volgde Vic de Plecker met Corvette van't Koningshof Z (Clarissimo Z). 

Christophe Vanderhasselt werd hier zowel twaalfde op de rug van Kraque Boom d'Avifauna Z (Kannan) als dertiende met Opportunity Vitseroel (Elvis ter Putte), beide 10-jarige ruinen van Belgische bodem. 


Resultaten