In de rubriek verreden over twee fasen klokte Cassera met de ruin van Chilli Willi af op een tijd van 27,51s. Die tijd was beter dan winnaarsduo Vanderwegen en de hengst van El Barone. Zij stopten de chrono op 28,43s. Op drie kwam de BWP hengst Safari vh Reueknis, een nakomeling van Flipper d'Elle, onder Maria Madenova. 

Ook vier was voor een Belgisch paard en kwam op naam van Sienna Aeg (v. Cornet Obolensky) onder de Franse Sophie Michiel. Dieter Vermeiren besloot de top vijf in het zadel van de hengst Silvester v/d Wateringhoeve (v. Nixon van 't Meulenhof). 

Resultaten

Julien Macedoine stuurt Rebelle van Dassegem naar winst bij de zesjarigen

In de rubriek voor zesjarige paarden bleef de overwinning eveneens in eigen land. Daar was het Julien Macedoine die zegevierde in het zadel van de merrie Rebelle Van Dassegem (v. Untouchable). De top vijf werd verder gedomineerd door buitenlandse combinaties. Plaats twee was voor de Zangersheide merrie Imani Illy van de Toen Z onder Mart-Sander Aarma. Adrian Schmid werd derde op Cevisto (v. Christian 25). 

Winnaars van gisteren, Rania Dindane en Pomerol van de Eekhoek (v. Pablo) moesten vandaag genoegen nemen met de vierde plaats. Vijf was voor de Zangersheide merrie A Wonderfull Krista Z (v. Aganix du seigneur) met Benedikte Serigstad Endresen. 


Foto ©: Jeremy Cassera