Jens Nijs trad aan met Karmina de Nyze Z (v. Kannan) en begeleidde de Zangersheide merrie tot aan het zilver. Ook Kenis veroverde een medaille en behaalde brons met Riante V. 'T Recht Eind (v. Toulon). Kenis volgde zichzelf op en strandde op één honderdste verschil nog eens op vier in het zadel van Cool Lady (v. Colman). 

Op amper nog eens vijf honderdsten volgde Virginie Thonon op vijf met Quinta - W (v. Eristoff van de Zuuthoeve). Melanie Gelin kwam op zes op de rug van Freeman Heureka Z (v. For Pleasure) gevolgd door Pascale Haep met Quesera de Muze (v. Fantomas de Muze). 

De rijkelijk Belgisch gevulde top tien zag de winst in handen komen van Benjamin Wulschner. De Duitser sprong naar de overwinning met Carepetit PS (v. Exelero 2). 

Uitslag 5- en 6-jarigen

Eerder deze dag werd er ook een 2* over 1.35m verreden. Daarin sprong Jules van Hoydonck de top drie in met Elize Z (v. Elvis ter Putte). Na hem volgde nog Karen Oris op vier met Quendolin (v. Quipeggio) en Lola de Braekeleer op Morzine de La Pomme (v. Norton d'Eole). Oris reed eveneens nog naar een zevende plaats met Nektar de Vauxelles (v. Etoille van 't Oudbos) maar moest voorrang verlenen aan Elisa Pietteur met Kastaro van het Eelshof (v. Diarado). Christophe Vanderhasselt besloot de top tien in het zadel van Kraque Boom d'Avifauna Z (v. Kannan). 

Jules van Hoydonck met Elize Z

Uitslag 2* 1.35m

In de 1* 1.30m kon Mathieu Boxstael naar de negende plaats rijden met Elite de L'Herse (v. Beaulieu's Think Big) net als Chanel De Baets de top tien afsloot op de rug van Cybelle Z (v. Cicero Z Van Paemel). 

Uitslag 1* 1.30m

Cis van Hoydonck zorgde op zijn beurt voor de beste prestatie in de rubriek voor 7- en 8-jarige paarden. In het zadel van Prieeltje van St. Anneke (v. Baltic VDL) reed hij naar de vierde plaats. Virginie Thonon volgde met een vijfde plaats voor Vamos de La Pomme D'Or Z (v. Vigo d'Arsouilles). Ook Hendrik Denutte en Emilie Conter scoorden nog een plek in de top tien. Denutte reed Kenzo Quality Z (v. Kannan) naar zeven terwijl Conter Portobella van de Fruitkorf (v. Bamako de Muze) afzette op tien. 

Agustin Covarrubias zette de proef op zijn naam met Full Option du Borget (v. Vigo d'Arsouilles). Samuel Hutton werd tweede op Elfy des Equinoxes (v. Romando de L'Abbaye) voor Kendra C. Brinkop met I'm Fancy VDM Z (v. I'm Special de Muze). 

Uitslag 7- en 8-jarigen

Cis van Hoydonck met Prieeltje van St. Anneke