Op de achtjarige zoon van Aimar van het Polderhof kon De Grande als enige alle balken in de lepels laten liggen van de 1.40m hoge barrage maar was daarnaast ook nog eens de snelste. Maxim Godecharle volgde op de tweede plaats met H&M Ikker (Ogano Sitte O) voor Xander Van Es en Noor C (Bisquet Balou VD Mispelaere) die wederom het podium konden bereiken. James Peeters sprong eveneens mee in de barrage en besloot met J'Adore op vijf. 

Eerder was het Femke De Graaf die haar Joker van de La Rosteehoeve naar de overwinning stuurde in de 1.30m rubriek. Het duo was ruim een seconde sneller dan Bert Panneels die de negenjarige Ogina vd Bisschop onder het zadel had. De Grande liet zich hier ook al eens opvallen en werd derde op de rug van Annaluna van t Leeuwerikenhof Z, eveneens een achtjarige nakomeling van Aimar van het Polderhof. 

Over 1.20m stak Xander Van Es op Impuls vader Danny Van Es met Hamilton voorbij. Aline Braet werkte de top drie af met Memento van de Leeuwkant. 

Op zondag vormde het 1.25m hoge parcours de hoofdrubriek met winst voor Manon van Duitschoolhof (Epleaser van 't Heike). Paul Scheirs vulde het podium verder aan met een tweede plaats voor Midnight Sugar (Vigo d'Arsouilles) en een derde voor de zesjarige Red Diamond S.P. (Corico Z). In de 1.15m rubriek waren de rollen omgekeerd binnen het gezin Van Es. Danny bracht Zico V naar de overwinning terwijl Xander tweede werd op Melora. De derde plaats was voor Fien Massagé en Krusader van Orchid's (Kanshebber). 

Bij de pony's stond Britt Roels op één van de 1m rubriek in het zadel van Berktzicht Sharoma (Oosterbroek Francois). Lennert Paternot zat hen met Schanebrouck's Apple op de hielen maar werd tweede. Voor Joeline Faut en Vicky Machnoly was er de derde plaats voor Pyhta Noël en King of Pop. Eline De Ridder werkte de top vijf af met Clogheen Puzzle. De 90cm kwam op naam van Kate Stalpaert met Ratatan. Clémentine Lux en Winner hadden één honderdste te kort voor de zege en werden tweede. Lux werd ook derde met Dejalas. 


Resultaten