De Brabandere nam gretig deel aan de hoofdrubriek met 1.30m hoge hindernissen. Op Granada LVP sprong hij naar de overwinning met een tijd van 33,45. De tweede beste tijd was 33,72 en werd gereden door... hemzelf. De Brabandere zadelde ook Dior des Ruettes voor deze proef en nam dus naast goud ook het zilver mee naar huis. Julie Brouwers sloot het podium af met Jalousie de Letrange. 

Net buiten het podium strandde Steven Van Rossem op vier met Quana van Klapscheut gevolgd door Geoffrey Cobbaut op vijf met Mikado. 

Proef 1.20m

De 1.20m-proef kwam op naam van Bert Panneels en Nic Nac. Bryan Dufresne vulde de tweede plaats in met Taime de Kens, de derde plaats was voor Marthe-Louize Dieu op Stb Caramel Z. Panneels werd nog eens vierde met Nicodemus gevolgd door Severine Hermu en Chipie op vijf. 

Proef 1.10m

Bryan Dufresne was de beste over 1.10m in het zadel van Oberlina. Op twee zien we een Franse combinatie terug, Alix Meslif op Borghese de L'Hodez. De top drie was volledig met Lies Van Hecke op brons met Jadore VH Z. 

Pony's

Bij de pony's was Jitske Van den Eynde de enige foutloze combinatie over 1m met Joly's Neymar. Over 90cm kwamen er wat meer ponyruiters in actie met Lysse Van den Eeckhoudt op één met W Gamona vd Lindehoeve Z. Elisha De Vos werd tweede met Givana van de Kornelishoeve maar kwam ook op vijf te staan met Parodie van T&L. Alexia de Landsheer werd derde met Casper, gevolgd door Elien Panneels met Qolor P op vier. 

Alle resultaten