Bij de zevenjarigen stonden de hindernissen 1.30m hoog. Met drie combinaties aan de start van de barrage, wisten twee duo's het hout in de lepels te houden. Dalton en de Zangersheide-ruin uit de fokkerij van De Withoeve LV bleven voor op Jonas Bergkers met de BWP-merrie, Quonka vd Bisschop (Diamant de Semilly, fokker: Tom De Craene). Het paar werd opgevolgd door de lokale amazone, Talissa Witteboon en Niki Geenens haar gefokte, Quick Mc Flurry Shaniks (Le Blue Diamond van 't Ruytershof).

Met één tijdsfout in de basis volgde Dimitri Taeijmans in het zadel van Sir Cornet Z (Sir Obolensky) op de vierde plaats. Jolien Frijters vervolledigde de top vijf met Quick Silver (Cohinoor VDL).

Ivan Dalton scoort ook bij zesjarigen

Met tien aan de start in de barrage voor zesjarigen wist ook ditmaal Ivan Dalton de concurrentie achter zich te houden. Dalton loodste Philly Fogarty (Aganix du Seigneur, fokker: Michael Griffin) foutloos naar de winst met een nipte voorsprong op Lada Sobichova en Nelson van het Vinckenhof Z (Naxcel V, fokker: Constant Paelinckx).  Jan Stoffelen vervolledigde de top drie in het zadel van de BWP-merrie, Ravaline van het Groeshof (Mistral Optimus, fokker: Frans Bruynen).

Het duo werd opgevolgd door Davy Celis die met Mercurius III S (Zambesi TN) voor bleef op Paige Jacobs en Reginald T (Mallito).

Alle resultaten