De negenjarige dochter van Thunder van de Zuuthoeve liet zich opmerken met een foutloze ronde en barrage, iets waar slechts vier van de negen combinaties in de finale in slaagden. Onder de Ier Harry Allen reed ze naar de vierde plaats. 

Gudrun Patteet zorgde voor de beste Belgische prestatie. Met Sea Coast Enjoy Z, de negenjarige Zangersheide hengst die gisteren ook in de Nations Cup aan de start kwam met de Belgische amazone, kwam Patteet op 22.

Harry Allen en Edison de Hus (v. Conrad) waren een van de negen deelnemers in een barrage met negen deelnemers. Het Ierse duo werd niet betrapt op een fout en zette de tijd neer op een snelle en onverslaanbare 33,39 seconden. Voor Daniel Coyle (IRL) was er een tweede plaats nadat hij met Gisborne VDL (v. Zirocco Blue) in 33,50 seconden over de finish reed. De twee combinaties waren duidelijk gelijkwaardig, aangezien Cmdt Geoff Curran (IRL) als derde eindigde met een tijd van 34,85 seconden voor zijn foutloze ronde op Glengarra Wood (v. Capitalist).

Resultaten